Psykoterapi & Supervision af ledere

Gå til forsidenPsykoterapiSupervision af ledereKonsulentbistandGenerel information om Lone DalsgaardKontaktoplysninger

:: KONTAKT ::

Hvis du vil vide mere om mulighederne for psykoterapi, supervision eller konsulentopgaver er du velkommen til at kontakte mig på

tlf. 22322473
e-mail: mail@lonedalsgaard.dk

Jeg arbejder på flere adresser :

Hvidehus
Valbygårdsvej 64A
2500 Valby

og

Elmeparken 16
4690 Haslev

     ********

Desuden møder jeg kunder fra virksomheder og organisationer andre steder efter aftale.

 

PRIVATLIVSPOLITIK
 

Jeg behandler personlige oplysninger efter gældende lovgivning. Jeg er den dataansvarlige for virksomheden ” Lone Dalsgaard”.

Alle informationer, jeg har om klienter eller kunder, er fortrolige. Jeg er kun i besiddelse af oplysninger som klienter og kunder selv har givet mig. Oplysningerne videregives ikke med mindre det er aftalt og at det er aftalt med hvilket formål, oplysningerne videregives.

Formålet med at modtage personlige oplysninger er at udføre mine opgaver som psykoterapeut og konsulent.

Jeg opbevarer informationerne sikkert. Mine fysiske dokumenter opbevares aflåst. Jeg anvender krypteret e-mail system.

De data, jeg modtager fra klienter og kunder, opbevares i 5 år efter afslutning af samarbejdet med mindre andet er aftalt. Det kan være navn, firmanavn, telefonnummer, adresse, e-mail-adresse, notater og rapporter udarbejdet til kunden/klienten eller klientens/kundens dokumenter og notater, givet til mig, fakturakopi, indbetalingsmeddelelse samt min personlige logbog. Klienter og kunder har ret til at blive orienteret om hvilke personlige oplysninger, jeg har om dem.

 

 

:: NYHEDER::

Ønsker du at modtage information om min virksomhed pr. mail ved sjældne lejligheder, så send blot "ja tak til information pr. mail" til mail@lonedalsgaard.dk
Du kan afmelde denne service igen ved at sende et "nej tak".